Parket hal

massief parket

Elke plank bestaat uit 100% massief hout gemaakt van de hoogste kwaliteit. Massief parket is bijna onverslijtbaar en gaat van generatie op generatie over. Massief houten vloeren zijn duurzaam en hygiënisch.

Vraag prijs aan
Parket woonkamer

samengesteld of meerlagig parket

Samengesteld parket is de combinatie van een toplaag edelhout en een onderlaag multiplex. Uw vloer ziet er uit als parket maar is budgetvriendelijker.

Bezoek onze toonzaal
Interieur parket

parket motieven

Parket kan op verschillende manieren gelegd worden, legpatroon genoemd. Van de meest voorkomende vorm (planken) tot het frivole Versailles motief.

Vraag prijs aan
Afwerking parket

parket afwerking

Om nog langer te genieten van uw droomvloer, wordt uw parket perfect afgewerkt met olie, vernis of was. U heeft daarbij de keuze uit verschillende kleurlagen.

Bezoek onze toonzaal

parket geeft warmte aan elk interieur.

 

Modern of klassiek, strak of exotisch, er is een overvloed aan keuze.
Elke parketvloer is bovendien uniek want u creëert uw eigen, persoonlijke stijl door keuze van houtsoort, legpatroon en afwerking.

Parket

parket en vloerverwarming gaan perfect samen

Doordat hout een uitstekende thermische isoloator is, zal het iets trager opwarmen maar daarentegen de warmte veel langer vasthouden. Onze jarenlange ervaring in het plaatsen van parket op vloerverwarming leert ons dat er wel een aantal beperkingen zijn waarmee rekening gehouden moet worden. Vraag ons daarom om advies.

Contacteer ons

creëren met hout, de mogelijkheden zijn eindeloos.

Muren met ‘salvaged woods’ van oude schuren of oude gebouwe waardoor je interieur of exterieur warm aanvoelt en net dat extraatje qua design krijgt.
Of houdt u meer van de ‘look’ van nieuwe eik of tropisch hardhout, onze met zorg beheerde plantages leveren ons de mooiste kwaliteiten hout. En voor elke boom die er wordt gebruikt worden er twee in de plaats geplant.
Contacteer ons
Badkamer met parket