Massief parket

Meer dan 50 soorten kwaliteitshout

Elke plank bestaat uit 100% massief hout, gemaakt van de hoogste kwaliteit. Massief parket is bijna onverslijtbaar en kan zo van generatie op generatie overgaan. Deze massief houten vloeren blinken uit in duurzaamheid en zijn ook erg hygiënisch.

Vraag prijs aan
Badkamer met houten vloer

Kleur naar keuze

Alle houtsoorten hebben een eigen kleurenpalet. We bieden effen- en kleurencombinaties die aangepast kunnen worden aan alle decoratieomgevingen. Dit kunnen we zelfs ter plaatse in uw woning bekijken, om rekening te houden met de lichtinval en sfeer van de kamer. Zo kiest u de kleur die perfect bij uw interieur past.

Bezoek onze toonzaal
parket motief

Plintjes, latjes, roosters

Om uw parketvloer aan te vullen kan u heel wat accessoires in diezelfde houtsoort toevoegen. Denk maar aan plinten, platte latjes, boorden, biesjes en houten convectorroosters. Ze maken het hele plaatje af en verdienen daarom de nodige aandacht bij plaatsing. Zo zijn er na de plaatsing geen kieren die verstopt moeten worden met siliconen, of na verloop van tijd durven te lossen.

Vraag prijs aan
Afwerking parket

Parket Afwerking

Naast de gekozen houtsoort, geven ook de juiste keuze van plaatsing, legpatroon en afwerking uw vloer een uniek cachet. Gaat u voor visgraat parket of Hongaarse punt? Vernissen of waxen? Of ontwerpt u uw eigen vloer? Laat u inspireren en kom vrijblijvend langs in onze toonzaal. Daar kan u alle mogelijkheden in hun context bekijken.

Bezoek onze toonzaal

Het is de oudste manier van plaatsing en straalt pure klasse uit.

 

Massieve parketvloeren bestaan uit één laag vol massief hout. Geen enkele vloer is identiek omdat de bewerking en afwerking volledig worden afgestemd op uw wensen. Het plaatsen van massief parket wordt stilaan een kunst die enkel de parketspecialist nog hanteert.

Verouderd parket en plankenvloeren

Vintage is weer heel erg in. Verouderde houten vloeren zijn vaak gemaakt van eik en worden bewerkt om de authentieke, doorleefde look te creëren die we terugvinden in oude herenhuizen en kastelen.

Een kras van een stoel of tafel op uw verouderde parketvloer? Geen probleem, want een verouderde plankenvloer heeft van nature een getaand en verweerd uitzicht. Die kunstmatige slijtagesporen zijn heel zorgvuldig aangebracht door het borstelen of trommelen van het hout.

Zo gaan verouderde parketvloeren een leven lang mee zonder dat u zich zorgen hoeft te maken om schuurbeurten. Vraag ons meer info!

Contacteer ons