kwaliteitsverschillen

Er bestaan enorme kwaliteitsverschillen in meerlagig parket. Vernibo hanteert strenge selectiecriteria zonder de prijs uit het oog te verliezen:

  • De bovenlaag of toplaag bepaalt de uitstraling en levensduur van het parket. We werken met een toplaag van 4 of 6 mm edelhout.
  • De onderlaag is opgebouwd uit lagen multiplex, doorgaans hout van berken of populieren die kruislings op elkaar verlijmd zijn.
  • Wij brengen de gepaste beschermingslaag aan volgens uw wens en in functie van de parketvloer.
  • De planken hebben een tand- en groefsysteem en worden meestal rechtstreeks verlijmd op de chape.
Contacteer ons
samengesteld parket

Kies uit eindeloze mogelijkheden

 

Door te spelen met de houtsoort, de afwerking en het legpatroon, kiest u voor een unieke vloer die perfect in uw interieur past. Benieuwd naar alle mogelijkheden? Kom eens een kijkje nemen in onze toonzaal.

Samengesteld parket
Modern huis met houten vloer

Kies hout dat bij uw interieur past

Samengesteld parket is te verkrijgen in breedtes van 15 tot 32 cm en heeft een dikte van 10 tot 20 mm. Als toplaag kan u kiezen tussen vele soorten edelhout: klassieke eik, bamboe, notelaar, esdoorn of beuk en tropisch hout zoals teak, walnut, jatoba, doussie en merbau.

Vraag prijs aan
Samengesteld parket

Kies voor een unieke vloer

Ook bij samengesteld parket geeft de juiste keuze van plaatsing, legpatroon en afwerking uw vloer een uniek uitzicht. Meerlagig parket kan gerookt, geborsteld of getrommeld worden.

Kom eens kijken in onze toonzaal om alle mogelijkheden te bekijken.

Bezoek onze toonzaal