standaardmodellen en maatwerk

Wij realiseren uw ideale bijgebouw volgens uw wensen en budget. Misschien voldoet één van onze standaardmodellen aan al uw verwachtingen? Zoniet tekent onze intervieurvormgever een plan uit op maat. 

Maak een afspraak om uw project vrijblijvend te bespreken.

Poolhouse

poolhouse met zwembad

 

Onze luxe houten poolhouses zijn meer dan een technische ruimte die bij uw buitenzwembad of thuisspa horen. Ze vormen de eyecatcher in uw tuin en zorgen voor het ultieme vakantiegevoel. Een handige buitendouche en een zalige salon? We maken van uw poolhouse een echte tropische bestemming.

Tuinkantoor

poolhouse tuinkantoor groen dak

 

Bent u op zoek naar een slimme en praktische werkruimte aan huis? Dan is een luxe tuinkantoor de ideale oplossing: geniet elke dag van een prachtige ‘office view’ met zicht op de tuin. Zo is uw kantoor een aparte ‘unit’ en is het comfort van uw huis nog steeds binnen handbereik.

Tuinberging

poolhouse met berging

 

Heeft u nood aan extra bergruimte en vindt u dat het praktische en het esthetische hand in hand moeten gaan? Met een tuinberging gaat u voor een mooi én handig geheel. Uw materiaal zit zo netjes weg op een plek die een prachtige blend vormt met uw tuin.

Garage en orangerie

poolhouse orangerie

 

Op zoek naar een stijlvolle orangerie in combinatie met een garage? Door de ruime keuze in materialen maken we voor ieder wat wils. Of u nu van een landelijke stijl houdt, of eerder te vinden bent voor moderne strakheid; met ons maatwerk zit u goed. Deze bijbouw kan u toevoegen aan een bestaande woning, of aan uw nieuwbouw.

Poolhouse in hout

Mobiele woonunits

 

Een mobiele woonunit komt steeds vaker voor. Deze extensie van uw eigen woning is immers ideaal voor heel wat functies. Zo kan u de unit inrichten als mantelzorgwoning, als extra woonunit of als extra kantoorruimte. Door de prachtige uitvoering past deze unit ook perfect bij uw woning.

Aanbouw

 

Heeft u nood aan meer ruimte in uw woning? Dan is een aanbouw de oplossing. Wij ontwerpen en realiseren volgens uw budget en wensen. Breng ons op de hoogte van uw project, dan denken we graag verder mee tot een eindresultaat waar u elke dag opnieuw van kan genieten.

Poolhouse met wellness

poolhouse met sauna en stoombad saunazicht

 

Met een poolhouse met wellness creëert u de ideale plek om te ontspannen, in de rust van uw eigen tuin. Bij het ontwerp en de realisatie hebben we steeds aandacht voor het esthetische aspect, zodat dit houten bijgebouw perfect aansluit bij de stijl van uw woning en tuin.

Uw bijgebouw realiseren?

Wij ontwerpen uw bijgebouw op maat én zorgen voor een realisatie tot in de puntjes. Meer weten over de mogelijkheden?
Neem contact met ons op voor een vrijblijvend gesprek.