Acid stain vloer

Acid stain

Uniek en modern, duurzaam en slijtvast, praktisch en eenvoudig in onderhoud. Deze mooie ‘verroeste’ vermarmerde effecten zijn dankzij de techniek telkens onvoorspelbaar in tekening en nuances.

Meer info
Interieur

Microtopping

Stuc deco, beton stuc of tadelakt: een voor een kwaliteitsvolle stucmaterialen waarmee we diverse oppervlakken stijlvol, uniek en waterdicht afwerken. Deze technieken kunnen we toepassen in elke ruimte: op muren, meubelstukken, lavabo’s en douches.

Meer info
Interieur restaurant

Puro Metalo

Puro metalo is een exclusieve vorm van microtopping. Deze techniek geeft een high-end finish, ideaal als het wel eens wat meer mag zijn. Muren, accenten in de ruimte of meubels? Met puro metalo zet je ze in de spotlight. 

Meer info

Tadelakt, mortex, stuc deco, microtopping

 

Al deze technieken zorgen voor waterdicht pleisterwerk met een hoog designgehalte. Microtopping heeft bovendien een extra voordeel. Door de grotere hoeveelheid aan cement in combinatie met polymeren, is de slijtvastheid en elasticiteit van deze materialen erg hoog.

Stuckwerk Vernibo

Meesterschap,
artistieke creativiteit & duurzaamheid

Uw leef- of werkomgeving maken we tot zoveel meer dan enkel een functionele ruimte. We bieden u een inspirerende of net rustgevende ruimte, volledig naar uw wens.

Contacteer ons